Week van gebed 2021

Van 17 t/m 24 januari vindt de Week van gebed voor eenheid plaats. Ook in Amersfoort Vathorst & Hooglanderveen doen de gezamenlijke kerken mee. Je kunt meedoen aan de hand van het gebedsboekje, door online bijeenkomsten bij te wonen via Zoom of door je in te schrijven voor een uur van gebed in de online gebedsruimte. 

Online 24-uursgebed

Van zondag 17 januari 12.00 uur t/m zondag 24 januari 12.00 uur staat de online gebedsruimte speciaal voor jou gereed. Bid een uur lang (of meerdere) aan de hand van de gebedspunten van anderen, een kaart van de wijk en allerlei werk-/gebedsvormen. Je zult merken dat het uur voorbij vliegt! We hopen dat er ook in onze wijken 24-7 gebeden gaat worden in deze gebedsweek. Teken je nu in op een moment dat het jou past! Na het intekenen ontvang je een link naar de digitale gebedsruimte.

Maandag t/m vrijdag: dagelijks op Zoom
20.00 uur tot 20.30/20.45 uur

Iedere dag bidden we tijdens een online gebedsbijeenkomst op Zoom voor een ander gedeelte van Amersfoort Vathorst & Hooglanderveen. Aan de hand van de dagteksten van de landelijke Week van gebed worden we geïnspireerd voor onze gebeden. De bijeenkomsten worden iedere dag door een andere geloofsgemeenschap voorbereidt, waardoor elke dag weer anders is. Ook bidden we samen in break-outrooms voor de gebedspunten die zijn aangereikt. Wil je meedoen? Vraag dan hieronder de Zoom-link aan. Na het inschrijven ontvang je de link direct per e-mail.

Kun je er niet bij zijn? Kijk dan de bijeenkomsten terug. Je vindt ze hier.

Kunnen we voor jou bidden?

Heb je zelf behoefte aan gebed? Een verlangen of misschien een moeilijke situatie in je persoonlijk leven? Ieder gebedspunt is welkom. Als je wilt kun je gewoon anoniem blijven. We bidden er graag voor tijdens de gebedsweek!