Meebidden voor de buurt

Om de week komen we (tijdelijk online) bij elkaar om te bidden voor de buurt. Ook zijn er soms speciale gebedsactiviteiten in de wijk. Bijvoorbeeld het 24-7 gebed en de Week van gebed voor eenheid in januari. Op deze pagina vind je de aanstaande activiteiten.

Een uur samen bidden voor de buurt

Om de week bidden we op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur voor onze wijk. Iedere keer leidt iemand anders de avond. Op die manier is het steeds net weer even anders. We gebruiken diverse vormen van gebed. Zo maken we soms al biddend een wandeling door Vathorst & Hooglanderveen. Andere keren staan we stil bij een specifiek thema, bidden we al lezend uit de Bijbel of proberen we te ontdekken wat Gods Geest te zeggen heeft over de wijk. Samen leren we God en onze wijk te dienen door middel van gebed. Kom je ook een keer meebidden?

Januari: Week van gebed voor eenheid

In januari vindt ieder jaar de Week van gebed voor eenheid plaats. Ook in Vathorst & Hooglanderveen doen de kerken mee aan deze week. De volgende Week van gebed voor eenheid is van 17 t/m 24 januari 2021. Binnenkort vind je hier meer informatie.

24-7 Gebedsweek

Afgelopen jaren organiseerden we meerde malen een 24-7 Gebedsweek. In een speciaal klaargemaakte gebedsruimte, kun je een (aantal) uur invullen om te bidden voor jezelf en voor de wijk. Ook in de toekomst hopen we vaker dit soort weken te organiseren. Tijdens de Week van gebed in januari 2021 organiseren we een online variant.

Kunnen we voor je bidden?

Heb je een verlangen voor de wijk? Een moeilijke situatie in je persoonlijk leven? Ieder gebedspunt is welkom. Als je wilt kun je gewoon anoniem blijven.