Verhalen

Op deze pagina delen we verhalen over wat we meemaken bij het bidden voor de buurt. Misschien word je wel geïnspireerd om mee te doen, om hetzelfde te doen in een andere wijk, of gewoon thuis eens te bidden.

Gebedsbijeenkomst Week van gebed 2021 – vrijdag

door | 23 januari 2021 | 0 Reacties

Tijdens de Week van gebed voor eenheid 2021 komen we in Vathorst & Hooglanderveen elke werkdag online samen om te bidden. Hieronder zie je de bijdrage van Ad Vermeulen van Perspectief in Hooglanderveen. Met medewerking van de St. Josephkerk. 

Vanwege de privacy van bezoekers hebben we het gedeelte van het gezamenlijk gebed ook niet op video opgenomen.

 

Kunnen we voor je bidden?

Heb je een verlangen voor de wijk? Een moeilijke situatie in je persoonlijk leven? Ieder gebedspunt is welkom. Als je wilt kun je gewoon anoniem blijven.