Verhalen

Op deze pagina delen we verhalen over wat we meemaken bij het bidden voor de buurt. Misschien word je wel geïnspireerd om mee te doen, om hetzelfde te doen in een andere wijk, of gewoon thuis eens te bidden.

Gebedsbijeenkomst Week van gebed 2021 – dinsdag

door | 20 januari 2021 | 0 Reacties

Tijdens de Week van gebed voor eenheid 2021 komen we in Vathorst & Hooglanderveen elke dag online samen om te bidden. Hieronder zie je de bijdrage van Jaap van Kruispunt Vathorst.

Na deze bijdrage vond er een mooi gesprek plaats tussen Jaap en Riejanne over eenheid, gebed en de wijk de Bron. Helaas konden we dit niet publiceren in verband met de privacy van de aanwezige bezoekers die in beeld waren. Na het plenaire gedeelte gingen we in groepen uiteen. 

Kunnen we voor je bidden?

Heb je een verlangen voor de wijk? Een moeilijke situatie in je persoonlijk leven? Ieder gebedspunt is welkom. Als je wilt kun je gewoon anoniem blijven.